Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8414
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Єгорівна | - |
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Егоровна | - |
dc.contributor.author | Serdyuk, Maryna | - |
dc.contributor.author | Бартиш, Д. І. | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-30T08:43:49Z | - |
dc.date.available | 2019-10-30T08:43:49Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8414 | - |
dc.description.abstract | UK: Метою досліджень було обґрунтування вибору компонентного складу замороженої суміші для приготування гарячих вітамінних напоїв та дослідження змін біологічно активних речовин суміші після заморожування та зберігання. EN: Studies are devoted to the selection and justification of the components of the vitaminmixture. The developed fruit and berrymixture is characterized by significantly higher vitaminproperties, which are better preserved after freezing and thirtydaystorage. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ФОП Однорог Т. В. | uk |
dc.relation.ispartofseries | Сучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали міжнародного науково-практичного форуму (21-22 червня 2019 р.) Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного;Ч. 1 (С. 134-137) | - |
dc.subject | заморожування | uk |
dc.subject | аскорбінова кислота | uk |
dc.subject | вітамінна суміш | uk |
dc.subject | вітамінні напої | uk |
dc.subject | імбир | uk |
dc.subject | журавлина | uk |
dc.subject | апельсин | uk |
dc.subject | мcranberries | uk |
dc.subject | orange | uk |
dc.subject | ginger | uk |
dc.subject | vitaminmixture | uk |
dc.subject | sugars | uk |
dc.subject | titratedacids | uk |
dc.subject | ascorbicacid | uk |
dc.subject | freezing | uk |
dc.subject | loss | uk |
dc.title | Обґрунтування вибору компонентного складу замороженої суміші для приготування гарячих вітамінних напоїв | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
СУЧАСНІ НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ НА ШЛЯХУ ДО ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ - ч. 1-134-137.pdf | 164.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.