Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8414
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Егоровна-
dc.contributor.authorSerdyuk, Maryna-
dc.contributor.authorБартиш, Д. І.-
dc.date.accessioned2019-10-30T08:43:49Z-
dc.date.available2019-10-30T08:43:49Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8414-
dc.description.abstractUK: Метою досліджень було обґрунтування вибору компонентного складу замороженої суміші для приготування гарячих вітамінних напоїв та дослідження змін біологічно активних речовин суміші після заморожування та зберігання. EN: Studies are devoted to the selection and justification of the components of the vitaminmixture. The developed fruit and berrymixture is characterized by significantly higher vitaminproperties, which are better preserved after freezing and thirtydaystorage.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherФОП Однорог Т. В.uk
dc.relation.ispartofseriesСучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали міжнародного науково-практичного форуму (21-22 червня 2019 р.) Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного;Ч. 1 (С. 134-137)-
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectаскорбінова кислотаuk
dc.subjectвітамінна сумішuk
dc.subjectвітамінні напоїuk
dc.subjectімбирuk
dc.subjectжуравлинаuk
dc.subjectапельсинuk
dc.subjectмcranberriesuk
dc.subjectorangeuk
dc.subjectgingeruk
dc.subjectvitaminmixtureuk
dc.subjectsugarsuk
dc.subjecttitratedacidsuk
dc.subjectascorbicaciduk
dc.subjectfreezinguk
dc.subjectlossuk
dc.titleОбґрунтування вибору компонентного складу замороженої суміші для приготування гарячих вітамінних напоївuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.