Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8410
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДанченко, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorДанченко, Елена Александровна-
dc.contributor.authorDanchenko, Olena-
dc.contributor.authorЗдоровцева, Любов Миколаївна-
dc.contributor.authorЗдоровцева, Любовь Николаевна-
dc.contributor.authorZdorovtseva, Liubov-
dc.contributor.authorДанченко, Микола Миколайович-
dc.contributor.authorДанченко, Николай Николаевич-
dc.contributor.authorDanchenko, Mykola-
dc.contributor.authorМайборода, Данііл Олександрович-
dc.contributor.authorМайборода, Даниил Александрович-
dc.contributor.authorMaiboroda, Daniil-
dc.contributor.authorФедорко, А. С.-
dc.contributor.authorЯкубовська, В. В.-
dc.date.accessioned2019-10-29T12:07:15Z-
dc.date.available2019-10-29T12:07:15Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8410-
dc.description.abstractUK: Гарбуз – стародавня культура, яка за вмістом цілющих речовин перевершує багато інших овочів. Доведено, що плоди гарбуза можуть зберігати свої поживні властивості в регульованих умовах (при 6 ... 8 ° С і 75-80% відносної вологості повітря) від 4 місяців до року. Втім, при тривалому зберіганні гарбуза в ньому поступово зменшується вміст вітамінів та інших біологічно активних речовин. Окрім того, при тривалому зберіганні гарбузів спостерігається їхнє поверхневе псування. EN: The influence of surface treatment of pumpkin by oat extract on its deterioration during its prolonged storage has been determined. The expediency of using oats extract for preserving pumpkins in the proposed mode has been proved.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherФОП Однорог Т. В.uk
dc.relation.ispartofseriesСучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали міжнародного науково-практичного форуму (21-22 червня 2019 р.) Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного;Ч. 1 (С. 118-120)-
dc.subjectгарбузuk
dc.subjectзберігання овочівuk
dc.subjectекстрактuk
dc.subjectобробка поверхніuk
dc.subjectфенольні сполукиuk
dc.subjectpumpkin storageuk
dc.subjectoat extractuk
dc.subjectsurface treatmentuk
dc.subjectspoilageuk
dc.subjectvitamin Cuk
dc.subjectβ- caroteneuk
dc.subjectphenolic compoundsuk
dc.titleЕкстракт Avena Sativa як інгібітор псування гарбуза під час його тривалого зберіганняuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.