Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8403
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.authorПаляничка, Надежда Александровна-
dc.contributor.authorPalianychka, Nadiia-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentyna-
dc.contributor.authorЦиб, Віктор Григорович-
dc.contributor.authorЦыб, Виктор Григорьевич-
dc.contributor.authorTsyb, Viktor-
dc.date.accessioned2019-10-25T08:24:19Z-
dc.date.available2019-10-25T08:24:19Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8403-
dc.description.abstractUK: Сушка – це один з способів переробки плодоовочевої продукції. Сушити можна всі види овочів та фруктів, але найбільш часто сушать моркву, буряк , зелений горошок, яблука, груші, сливи, виноград. EN: The article is devoted to the decision of the issue of desiccation of fruit and vegetable products. It is proposed touse recirculating driers for high quality products with significantly lower energy consumption.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherФОП Однорог Т. В.uk
dc.relation.ispartofseriesСучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали міжнародного науково-практичного форуму (21-22 червня 2019 р.) Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного;Ч. 1 (С.102-104)-
dc.subjectсушкаuk
dc.subjectрециркуляційна сушаркаuk
dc.subjectовочіuk
dc.subjectфруктиuk
dc.subjectdesiccationuk
dc.subjectfruit and vegetable productsuk
dc.subjectrecirculating drieruk
dc.subjectventilatoruk
dc.subjecthygrometric contentuk
dc.titleСпосіб сушіння плодовочевої сировиниuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.