Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8383
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Olesia-
dc.date.accessioned2019-10-21T07:55:18Z-
dc.date.available2019-10-21T07:55:18Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8383-
dc.description.abstractUK: Свіжозрізана зелень є надзвичайно багатим джерелом незамінних для організму людини фітонутрієнтів. Вони містять широкий спектр водо і жиророзчинних вітамінів, мікроелементів, речовин бактерицидної, антиоксидантної дії. Збагачення харчових раціонів свіжою зеленню знижує ризик виникнення нейродегенеративних, кардіоваскулярних, онкологічних та багатьох інших захворювань. EN: Freshly cut greenery is difficult to store without losing its quality. The method of greenery storage in the hydrogel-chlorophyllipt-basednutrient medium was suggested in order to prolong shelf life and to stabilize biologically activesubstances.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherФОП Однорог Т. В.uk
dc.relation.ispartofseriesСучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали міжнародного науково-практичного форуму (21-22 червня 2019р.) Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного;Ч. 1 (С. 22-24)-
dc.subjectсвіжа зеленьuk
dc.subjectзберігання зеленіuk
dc.subjectgreeneryuk
dc.subjectstorageuk
dc.subjecthydrogel-chlorophyllipt-basednutrient mediumuk
dc.titleПерспективи зберігання свіжої зеленіuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.