Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8360
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСвітличний, О. О.-
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Вера Григорьевна-
dc.contributor.authorTarasenko, Vira-
dc.date.accessioned2019-10-17T06:58:27Z-
dc.date.available2019-10-17T06:58:27Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8360-
dc.description.abstractРозглянуто прилад та методику для визначення коефіцієнта теплопровідності, які можуть використовуватися при розробці технології заморожування і зберігання.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 158-159)-
dc.subjectкоефіцієнт теплопровідностіuk
dc.subjectтехнологія заморожуванняuk
dc.subjectпристрій експрес-оцінкиuk
dc.subjectякість замороженої плодової та овочевої продукціїuk
dc.titleПристрій для визначення коефіцієнту теплопровідності харчових продуктівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-158-159.pdf388.98 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.