Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8344
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, В. А.-
dc.contributor.authorЦиб, Віктор Григорович-
dc.contributor.authorЦыб, Виктор Григорьевич-
dc.contributor.authorTsyb, Viktor-
dc.date.accessioned2019-10-16T11:09:55Z-
dc.date.available2019-10-16T11:09:55Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8344-
dc.description.abstractЗапропоноване вдосконалення дає можливість врівноваженості дисперсності подрібненого продукту.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 136-137)-
dc.subjectдробаркиuk
dc.subjectприготування кормівuk
dc.subjectподрібнення зернаuk
dc.subjectмолоткові дробаркиuk
dc.titleУдосконалення конструкції дробарки для подрібнення компонентів кормової сумішіuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-136-137.pdf305.09 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.