Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8337
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗімонов, І. С.-
dc.contributor.authorПупинін, Андрій Андрійович-
dc.contributor.authorПупынин, Андрей Андреевич-
dc.contributor.authorPupynin, Andrii-
dc.date.accessioned2019-10-16T06:38:52Z-
dc.date.available2019-10-16T06:38:52Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8337-
dc.description.abstractЗапропонована модернізація полягає у підвищенні зручності в експлуатації і спрощення конструкції.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 125-126)-
dc.subjectвипічкаuk
dc.subjectкондитерська промисловістьuk
dc.subjectвафельні виробиuk
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk
dc.titleУдосконалення пристрою для випічки вафельних виробівuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-125-126.pdf295.53 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати базовий опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.