Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8313
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСавкін, Д. Г.-
dc.contributor.authorПупинін, Андрій Андрійович-
dc.contributor.authorПупынин, Андрей Андреевич-
dc.contributor.authorPupynin, Andrii-
dc.date.accessioned2019-10-10T12:16:23Z-
dc.date.available2019-10-10T12:16:23Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8313-
dc.description.abstractПроаналізовані способи перемішування при виробництві сиропів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 108-109)-
dc.subjectвиробництво сиропівuk
dc.subjectмішалкиuk
dc.subjectмеханічне перемішуванняuk
dc.titleАналіз процесу перемішування при виробництві сиропівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-108-109.pdf279.02 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.