Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8277
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Десятов, С. В. | - |
dc.contributor.author | Буденко, Сергій Федорович | - |
dc.contributor.author | Буденко, Сергей Федорович | - |
dc.contributor.author | Budenko, Serhii | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-07T08:23:59Z | - |
dc.date.available | 2019-10-07T08:23:59Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8277 | - |
dc.description.abstract | Розглянутий стан методів сушіння макаронних виробів, наведена класифікація конструкцій сушарок, способів сушіння і температурних режимів при сушінні макаронних виробів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 28-29) | - |
dc.subject | макаронні вироби | uk |
dc.subject | сушарки | uk |
dc.title | Способи сушіння макаронних виробів | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-28-29.pdf | 286.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.