Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8267
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДесятов, С. В.-
dc.contributor.authorБуденко, Сергій Федорович-
dc.contributor.authorБуденко, Сергей Федорович-
dc.contributor.authorBudenko, Serhii-
dc.contributor.authorАнтонова, Галина Володимирівна-
dc.contributor.authorАнтонова, Галина Владимировна-
dc.contributor.authorAntonova, Halyna-
dc.date.accessioned2019-10-04T07:27:14Z-
dc.date.available2019-10-04T07:27:14Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8267-
dc.description.abstractНаведена методика і деякі результати дослідження з метою визначення змінень рівноважної вологості сушінні макаронних виробів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 12-13)-
dc.subjectмакаронні виробиuk
dc.subjectвологість середовищаuk
dc.subjectрівноважна вологістьuk
dc.titleДослідження змінення рівноважної вологості макаронних виробівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-12-13.pdf454.58 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.