Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8265
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМарченко, О. С.-
dc.contributor.authorПацький, О. І.-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирилл Олегович-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyryl-
dc.date.accessioned2019-10-04T07:15:45Z-
dc.date.available2019-10-04T07:15:45Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8265-
dc.description.abstractЗапропоновано конструкцію імпульсного гомогенізатора для підвищення ступеню диспергування рідких продуктів за рахунок зміни кута конусності наскрізних отворів дифузорів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 10-11)-
dc.subjectгомогенізаціяuk
dc.subjectімпульсні гомогенізаториuk
dc.titleВдосконалення імпульсного гомогенізатора для рідких продуктівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-10-11.pdf283.06 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.