Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8030
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаламарчук, Ігор Павлович-
dc.contributor.authorПаламарчук, Игорь Павлович-
dc.contributor.authorPalamarchuk, Ihor-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергей Владимирович-
dc.contributor.authorKiurchev, Serhii-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentyna-
dc.date.accessioned2019-09-05T12:00:26Z-
dc.date.available2019-09-05T12:00:26Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8030-
dc.description.abstractЗапропонований спосіб зберігання зернових мас із застосуванням охолодження й імпульсного барботування в зерносховищі створює певні умови всередині шару продукту та позитивно впливає на лежкість і збереженість якостей зерна.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : третя Міжнародна науково-практична конференція (Харків, Мелітополь, Кирилівка, 4–6 вересня 2019 р.): тези доповідей;С. 224-225-
dc.subjectзберігання зернаuk
dc.subjectвентилювання сировиниuk
dc.subjectтеплообмінuk
dc.subjectдисперсійне середовищеuk
dc.subjectімпульсне барботуванняuk
dc.titleВорушіння зернової маси із застосуванням імпульсного барботування в зерносховищіuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tez_2019-224-225.pdf196.59 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.