Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8029
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кулик, Аліна Степанівна | - |
dc.contributor.author | Кулик, Алина Степановна | - |
dc.contributor.author | Kulyk, Alina | - |
dc.contributor.author | Загорко, Надія Петрівна | - |
dc.contributor.author | Загорко, Надежда Петровна | - |
dc.contributor.author | Zahorko, Nadiia | - |
dc.contributor.author | Бандура, Ірина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Бандура, Ирина Ивановна | - |
dc.contributor.author | Bandura, Iryna | - |
dc.contributor.author | Булгаков, І. В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-09-05T11:50:12Z | - |
dc.date.available | 2019-09-05T11:50:12Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8029 | - |
dc.description.abstract | Результатами аналізу останніх досліджень та публікацій підтверджено гіпотезу доцільності розроблення рецептури функціональних риборослинних пресервів на основі бичка азовського та гливи звичайної. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ХДУХТ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : третя Міжнародна науково-практична конференція (Харків, Мелітополь, Кирилівка, 4–6 вересня 2019 р.): тези доповідей;С. 207-209 | - |
dc.subject | харчування | uk |
dc.subject | риборослинні пресерви | uk |
dc.subject | гриби гливи звичайної | uk |
dc.subject | м’ясо бичка азовського | uk |
dc.subject | технології рибоовочевих консервів | uk |
dc.title | Сучасні продукти функціонального призначення з додаванням рослинної сировини | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tez_2019-207-209.pdf | 204.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.