Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7990
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГребельна, Г. В.-
dc.date.accessioned2019-09-03T05:41:52Z-
dc.date.available2019-09-03T05:41:52Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7990-
dc.description.abstractЯгідні культури здавна відігравали важливу роль в українській кулінарії та лікарській справі. Зараз високий попит на сушені та свіжі ягоди зумовлений популяризацією здорового способу життя. Наразі проблемою в маркетингу ягід є низький розвиток переробної галузі. Також є помітне переважання експорту замороженої ягоди, над свіжою. Подолання цієї проблеми вимагає фінансування, а також імпортування або розробки вітчизняних нових технологій та обладнання. Крім того важлива мотивація вітчизняних фермерів та стимулювання розвитку їх господарства.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Херсон, 2019);С. 200–204-
dc.subjectмаркетингuk
dc.subjectягідні культуриuk
dc.subjectжуравлинаuk
dc.subjectурожайністьuk
dc.subjectзаморожена ягодаuk
dc.titleРинковий потенціал нішевої культури - журавлиниuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf224.41 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.