Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7979
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ширяєв, Ігор Сергійович | - |
dc.date.accessioned | 2019-08-29T08:05:49Z | - |
dc.date.available | 2019-08-29T08:05:49Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7979 | - |
dc.description.abstract | Дипломний проект складається з пояснювальної записки, яка виконана на 86 сторінках, та 6 аркушів креслярських робіт. Пояснювальна записка містить 6 розділів, 1 рисунок, 23 таблиці та 27 джерел технічної та спеціальної літератури. Мета проекту – удосконалення механізованої технологічної лінії приготування грубих кормів для ферми ВРХ приватного підприємства «Могучий» Мелітопольського району Запорізької області. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.subject | велика рогата худоба | uk |
dc.subject | структура стада | uk |
dc.subject | грубі корми | uk |
dc.subject | ферма | uk |
dc.subject | молоко | uk |
dc.subject | механізована технологічна лінія | uk |
dc.subject | сіно | uk |
dc.subject | солома | uk |
dc.subject | оптимальний варіант | uk |
dc.subject | відокремлювач | uk |
dc.subject | транспортер | uk |
dc.subject | питомі приведені витрати | uk |
dc.subject | рентабельність виробництва | uk |
dc.title | Удосконалення механізованої потоково-технологічної лінії приготування грубих кормів для ферми великої рогатої худоби приватного підприємства «Могучий» Мелітопольського району Запорізької області з розробкою відокремлювача твердих включень: пояснювальна записка до дипломного проекту здобувача СВО Бакалавр | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ширяєв Ігор.pdf | 773.45 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.