Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7956
Назва: Сучасні тенденції розвитку ринку солодкої кукурудзи
Автори: Легеза, Дар'я Георгіївна
Легеза, Дарья Георгиевна
Leheza, Daria
Пожидаєва, І. С.
Ключові слова: кукурудза;ринок кукурудзи;зерновий експорт;нішевий маркетинг;збут кукурудзи;маркетинг кукурудзи
Дата публікації: 2019
Серія/номер: Інноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (14-15 березня);С. 278-282
Короткий огляд (реферат): У всьому світі і в Україні кукурудза є стратегічно важливою сільськогосподарською культурою продовольчого, кормового і біоенергетичного значення. Виробництво кукурудзи концентрується в розвинених країнах, проте існують багато інших країн, що розвиваються, не в змозі вирішити свої зернові проблеми, тому вони змушені йти на масштабний імпорт цього зерна. Внаслідок цього росте світова торгівля кукурудзою та її виробництво. Упродовж останніх років Україна змогла зміцнити свої позиції на міжнародному аграрному ринку та впевнено перебуває в світовій десятці виробників зерна. При цьому їй вдалося ввійти до трійки лідерів з експорту зерна, поступаючись лише США та Європейському Союзу. На сьогодні можна сказати, що основними поставками українського агросектору на світові ринки є пшениця, кукурудза і ячмінь, які у сумі складають майже % всього зернового експорту України
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7956
Розташовується у зібраннях:кафедра Маркетинг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8.pdf223.09 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.