Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7949
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛегеза, Дар'я Георгіївна-
dc.contributor.authorЛегеза, Дарья Георгиевна-
dc.contributor.authorLegeza, Daria-
dc.contributor.authorДударєва, А. В.-
dc.date.accessioned2019-08-13T11:59:25Z-
dc.date.available2019-08-13T11:59:25Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7949-
dc.description.abstractВиготовлення українських страв потребує використання різноманітних ягід. Сьогодні смородина знайшла досить широке застосування у приготуванні гарячих страв, холодних закусок, маринадів і десертів. Смородина - використовується не тільки в домашній, але і в професійній косметології, вона є джерелом вітамінів та інших цінних біологічно активних речовин. Ці речовини благотворно впливають на стан шкіри і волосся. Однак, неналагоджений ринок збуту, відсутність запитів супермаркетів, недосконалі відносини між виробниками ягід та підпряєиствами які застосовують ягоди як сировину, відсутність інструментів маркетингу, недосконала цінова політика обмежують розвиток ринку ягідних культур в Україніuk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (14-15 березня);С. 204-207-
dc.subjectвиробництво смородиниuk
dc.subjectреалізація смородиниuk
dc.subjectринок збуту смородиниuk
dc.subjectринок ягідних культурuk
dc.subjectягідні культуриuk
dc.subjectнішевий маркетингuk
dc.subjectпродовольча галузьuk
dc.titleСучасний стан виробництва та реалізації смородини в Україніuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Кафедра Маркетинг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf202.03 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.