Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7824
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentyna-
dc.contributor.authorМілаєва, Ірина Іванівна-
dc.contributor.authorМилаева, Ирина Ивановна-
dc.contributor.authorMilaieva, Iryna-
dc.date.accessioned2019-07-17T11:15:35Z-
dc.date.available2019-07-17T11:15:35Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7824-
dc.description.abstractUK: Розглянуто питання особливостей адаптації студентів-першокурсників,розглянуто проблему готовності до навчання,проаналізовано фактори та умови успішної адаптації до навчання у вузі. EN: The issues of adaptation of freshmen students are considered, the problem of readiness for education is analyzed, factors and conditions of successful adaptation for study at the university are analyzed.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти: збірник науково-методичних праць;Вип. 22 (С. 75-79)-
dc.subjectстудентuk
dc.subjectкуратор академічної групиuk
dc.subjectадаптаціяuk
dc.subjectнавчальна діяльністьuk
dc.subjectпершокурсникuk
dc.subjectstudentuk
dc.subjectcurator of academic groupuk
dc.subjectadaptationuk
dc.subjecteducational activityuk
dc.subjectfreshmauk
dc.titleОсобливості адаптації студентів- першокурсників у вищому навчальному закладіuk
dc.title.alternativeFeatures of adaptation of personal students in a higher educational institutionuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник Статей 2019 МЕТОД-76-80.pdf559.1 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.