Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7709
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнаков, Валерій Петрович-
dc.contributor.authorЯнаков, Валерий Петрович-
dc.contributor.authorYanakov, Valerii-
dc.date.accessioned2019-07-04T10:36:09Z-
dc.date.available2019-07-04T10:36:09Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7709-
dc.description.abstractИнновационные технологии замеса хлебопекарного, макаронного и кондитерского теста соответствуют эффективному построению вида энергозатрат, характера, режима и метода энергетического воздействия тестомесильных машин. Данный подход отвечает всем требованиям современной пищевой науки.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesРозвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету (Харків, 19 листопада 2018 р.);С. 380-382-
dc.subjectинновационные технологииuk
dc.subjectпищевое производствоuk
dc.subjectпроцесс тестоприготовленияuk
dc.subjectзамесuk
dc.subjectтестомесильные машиныuk
dc.titleВыбор инновационных технологий замеса тестаuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf177.3 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.