Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7709
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янаков, Валерій Петрович | - |
dc.contributor.author | Янаков, Валерий Петрович | - |
dc.contributor.author | Yanakov, Valerii | - |
dc.date.accessioned | 2019-07-04T10:36:09Z | - |
dc.date.available | 2019-07-04T10:36:09Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7709 | - |
dc.description.abstract | Инновационные технологии замеса хлебопекарного, макаронного и кондитерского теста соответствуют эффективному построению вида энергозатрат, характера, режима и метода энергетического воздействия тестомесильных машин. Данный подход отвечает всем требованиям современной пищевой науки. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ХДУХТ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету (Харків, 19 листопада 2018 р.);С. 380-382 | - |
dc.subject | инновационные технологии | uk |
dc.subject | пищевое производство | uk |
dc.subject | процесс тестоприготовления | uk |
dc.subject | замес | uk |
dc.subject | тестомесильные машины | uk |
dc.title | Выбор инновационных технологий замеса теста | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.