Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7707
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Вера Григорьевна-
dc.contributor.authorTarasenko, Vira-
dc.date.accessioned2019-07-04T10:23:32Z-
dc.date.available2019-07-04T10:23:32Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7707-
dc.description.abstractПеревагою даного способу заморожування є миттєве промерзання матеріалу по всьому об’єму, при цьому кристали льоду не встигають вирости, залишаючись дрібними, тому після дефростації харчові продукти мають свіжий вигляд, без небажаного явища соковіддачі. Перспективними дослідженнями є апробація доцільності використання описаного способу для різних видів харчових продуктів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesРозвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету (Харків, 19 листопада 2018 р.);С. 365-366-
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectзберігання плодоовочевої продукціїuk
dc.subjectпідморожуванняuk
dc.subjectімпульсне заморожуванняuk
dc.titleПерспективний спосіб заморожування харчових продуктівuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf275.06 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.