ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7703
Title: Основи теорії тепло-масопереносу при моделюванні процесу волого-теплової підготовки м’ятки рицини
Authors: Дідур, Володимир Аксентійович
Дидур, Владимир Аксентиевич
Didur, Volodymyr
Дідур, В. В.
Keywords: віджим олії
якість
закони термодинаміки
критерій фазового переходу
скрита теплота випарювання
коефіцієнт дифузії вологи
теплоємність матеріалу
wet and heat preparation
oilseed crumbs
oil
oil spill
oil peel
Issue Date: 2019
Publisher: Мелітополь: ФОП Однорог Т.В.
Series/Report no.: Сучасні наукові дослідження на шляху до Євроінтеграції: матеріали Міжнародного науково-практичного форуму (21-22 червня 2019р.) Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного;Ч. 1 (С. 218-219)
Abstract: UK: Волого-теплова підготовка м’ятки з олійної сировини перед віджимом олії є важливою технологічною операцією. Від технологічних режимів цієї операції залежить ступінь віджиму олії та її якість. EN: Wet and heat preparation of oilseed crumbs before oil spill is a complex technological operation that has so far been poorly studied. The theoretical basis of the mathematical modeling of this process in the form of differential equations of heat and mass transfer is proposed. Numerical solution of these equations is possible in the case of boundary conditions defined on the basis of experimental studies of physico-mechanical, thermodynamic and technological properties of a particular oilseed material.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7703
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матеріали МНПК Сучасні наукові.. Дідур-13-14.pdf198,22 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.