Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7696
Title: | Удосконалення системи технічного обслуговування харчового обладнання шляхом використання методів і засобів вібродіагностування |
Authors: | Петриченко, Сергій Володимирович Петриченко, Сергей Владимирович Petrychenko, Serhii Олексієнко, Вадим Олександрович Алексеенко, Вадим Александрович Oleksiienko, Vadym |
Keywords: | технічний стан;система ТОіР;ремонт;вібродіагностування;вібросигнал машин |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | ФАКТ |
Series/Report no.: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези Міжнародної науково-практичної конференції (Харків, 8-11 вересня 2015 р.);С. 79-80 |
Abstract: | Економічна ефективність роботи переробних підприємств напряму залежить від технічного стану і якості функціонування технологічного обладнання. У цей час на підприємствах галузі одержали поширення два види технічного обслуговування обладнання — обслуговування після виходу з ладу та обслуговування за регламентом (система ТОіР). Однак обидва ці методи не є задовільними. У випадку ремонту обладнання після його непередбаченої поломки (аварії) підприємство зазнає значних економічних витрат через несанкціоновану зупинку й простій обладнання. Особливо це актуально для потокового виробництва, коли поломка однієї машини призводить до зупинки всього технологічного процесу. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7696 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.