Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/75
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯлпачик, В. Ф.-
dc.date.accessioned2015-09-02T10:07:31Z-
dc.date.available2015-09-02T10:07:31Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/75-
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherКрым. агротехнол. ун-тru_RU
dc.relation.ispartofseriesЭнергосберегающие технологии производства и переработки с.-х. продукции (технические науки);Вып.93-
dc.subjectпереробка с.-х. продукцииru_RU
dc.titleРозрахунок основних теплофізичних характеристик овочів і винограду при заморожуванніru_RU
dc.typeWorking Paperru_RU
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf665.11 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.