Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7550
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБолтянська, Наталя Іванівна-
dc.contributor.authorБолтянская, Наталья Ивановна-
dc.contributor.authorBoltіanska, Natalia-
dc.contributor.authorКомар, Артем Станіславович-
dc.contributor.authorКомар, Артем Станиславович-
dc.contributor.authorKomar, Artem-
dc.date.accessioned2019-06-18T11:11:52Z-
dc.date.available2019-06-18T11:11:52Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7550-
dc.description.abstractUK: В статті проаналізовано існуючі конструкції пресів-грануляторів та визначено напрямки розробки конструкції преса-гранулятора для переробки пташиного посліду. RU: в статье проанализированы существующие конструкции прессов-грануляторов и определены направления разработки конс-трукции пресса-гранулятора для переработки птичьего помета. EN: The article analyzed the existing designs of pellet presses and determined the directions for developing the design of a pelleting press for processing poultry manure.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesАктуальні питання розвитку аграрної науки в Україні: збірник наукових праць (Ніжин, 11 квітня 2019 р.);Вип. 11 (С. 84-91)-
dc.subjectпрес-грануляторuk
dc.subjectконструкціяuk
dc.subjectгранулюванняuk
dc.subjectперевагиuk
dc.subjectнедолікиuk
dc.subjectпресс-грануляторuk
dc.subjectконструкцияuk
dc.subjectгранулированиеuk
dc.subjectпреимуществаuk
dc.subjectнедостаткиuk
dc.subjectpelleting pressuk
dc.subjectdesignuk
dc.subjectgranulationuk
dc.subjectadvantagesuk
dc.subjectdisadvantagesuk
dc.titleРозробка конструкції преса-гранулятора для переробки пташиного послідуuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Кафедра Експлуатації та технічного сервісу машин

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Болтянська_1 НАІ 11.04.19.pdf930.12 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.