Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7508
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyrylo-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирилл Олегович-
dc.contributor.authorPoludnenko, Olha-
dc.contributor.authorПолудненко, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorПолудненко, Ольга Владимировна-
dc.contributor.authorPalianychka, Nadiia-
dc.contributor.authorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.authorПаляничка, Надежда Александровна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentyna-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorPetrychenko, Serhii-
dc.contributor.authorПетриченко, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorПетриченко, Сергей Владимирович-
dc.date.accessioned2019-06-13T11:25:32Z-
dc.date.available2019-06-13T11:25:32Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7508-
dc.description.abstractUK: Наведені результати експериментального дослідження процесу змішування у протитечійно- струминному змішувачі. Отримані залежності концентрації сиропу в змішаному розчині від тиску подачі води, напору купажного сиропу, величини кільцевого зазору в приймальній камері і відстані між форсунками. Визначені оптимальні конструктивно-технологічні параметри для забезпечення необхідної концентрації цукру в готовому розчині при виготовленні солодкого напою «Лимонад». EN: In Ukraine, sweet non-alcoholic drinks are in great demand. Today, in the technology of their production, there is a tendency to return to the use of natural raw materials. Previously, drinks were made on the basis of natural juices with the addition of extracts and concentrates of infusions of various collections of medicinal herbs. Thus, in the manufacture of sweet non-alcoholic drinks, one of the main processes is the mixing of fluid components. RU: Приведены результаты экспериментального исследования процесса смешивания в противоточно-струйном смесителе. Получены зависимости концентрации сиропа в смешанном растворе от давления подачи воды, напора купажного сиропа, величины кольцевого зазора в приемной камере и расстояния между форсунками. Определены конструктивно-технологические параметры для обеспечения необходимой концентрации сахара в готовом растворе при изготовлении сладкого напитка «Лимонад».uk
dc.language.isoenuk
dc.relation.ispartofseriesTechnology audit and production reserves;№ 2/3 (34) (С.41-46)-
dc.subjectструминне змішуванняuk
dc.subjectпротитечійно-струминний змішувачuk
dc.subjectзмішувач солодких напоївuk
dc.subjectперемішування води з купажним сиропомuk
dc.subjectструйное смешиваниеuk
dc.subjectпротивоточно-струйный смесительuk
dc.subjectсмеситель сладких напитковuk
dc.subjectперемешивание воды с купажным сиропомuk
dc.titleExperimental investigations of sugar concentration for counterflow jet mixing of drinksuk
dc.title.alternativeЭкспериментальные исследования концентрации сахара при противоточно-струйном смешивании напитковuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf487.15 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.