Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7489
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorУгольніков, В . В.-
dc.contributor.authorСвітличний, О. О.-
dc.date.accessioned2019-06-13T07:02:31Z-
dc.date.available2019-06-13T07:02:31Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7489-
dc.description.abstractЗниження енергетичних витрат при забезпеченні ступеня диспергування , що дорівнює 3–4 можливо досягти при використанні струминного диспергатора. Принцип його дії засновано на створенні максимальної різниці між швидкостями знежиреного молока та вершків.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 305-
dc.subjectенергетичні витратиuk
dc.subjectвершкиuk
dc.subjectдиспергаторuk
dc.subjectкамераuk
dc.subjectжирові кулькиuk
dc.subjectжирністьuk
dc.titleРаціональні параметри струминного гомогенізатора молока з роздільною подачею вершківuk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-318.pdf95.74 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.