Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7437
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІванченко, О. А.-
dc.contributor.authorЦиб, Віктор Григорович-
dc.contributor.authorЦыб, Виктор Григорьевич-
dc.contributor.authorTsyb, Viktor-
dc.date.accessioned2019-06-11T12:39:03Z-
dc.date.available2019-06-11T12:39:03Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7437-
dc.description.abstractСучасне обладнання для приготування соків характеризується високою продуктивністю при наявних затратах ручної праці. Тому у період збирання можна швидко переробити значну частину урожаю і одержати готові консерви чи заготовити напівфабрикати, а в менш напружений період довести їх до готової продукції. В резульаті значно підвищується економічна ефективність діяльності відповідних спеціалізованих підприємств. У звґязку з цим переробка плодів і ягід на сік набула значного поширення.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарків : ХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч.1 С. 280-
dc.subjectурожайuk
dc.subjectконсервиuk
dc.subjectнапівфабрикатиuk
dc.subjectпереробка плодівuk
dc.subjectпереробка ягідuk
dc.subjectмішалкиuk
dc.subjectвертикальний валuk
dc.titleУдосконалення конструкції машини для купажування соківuk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-293.pdf96.47 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.