Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7383
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирилл Олегович-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyryl-
dc.contributor.authorВ’юник, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorВьюник, Ольга Владимировна-
dc.contributor.authorViunyk, Olha-
dc.date.accessioned2019-06-10T10:49:08Z-
dc.date.available2019-06-10T10:49:08Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7383-
dc.description.abstractУ сучасній харчовій промисловості гостро стоїть питання удосконалення обладнання харчових виробництв з метою підвищення його продуктивності, зниження енергоємності та забезпечення високої якості продукції. Процес перемішування рідких компонентів широко розповсюджений в різних галузях виробництва і переробки продукції сільського господарства. Серед великої кількості видів апаратів для змішування вигідно вирізняються струминні змішувачі, а саме протитечійно-струминні апарати, процес змішування в яких досліджено недостатньо. Ця робота є складовою частиною циклу статей, присвячених дослідженням процесу змішування у протитечійно-струминному змішувачі. Для експериментального дослідження процесу змішування в протитечійно-струминному змішувачі було розроблено і виготовлено лабораторний пристрій, конструктивні особливості якого захищені патентом України на корисну модель.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарків : ХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesРозвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція;Ч. 1 С. 247-248-
dc.subjectтискuk
dc.subjectфорсункиuk
dc.subjectенерговитратиuk
dc.subjectзмішуванняuk
dc.subjectмішалкиuk
dc.subjectобладнання харчових виробництвuk
dc.subjectструминні змішувачіuk
dc.subjectякість продукціїuk
dc.titleЕкспериментальне визначення впливу відстані між форсунками на продуктивність змішувачаuk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези Харків 05,2019-260-261.pdf171.11 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.