Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7383
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самойчук, Кирило Олегович | - |
dc.contributor.author | Самойчук, Кирилл Олегович | - |
dc.contributor.author | Samoichuk, Kyryl | - |
dc.contributor.author | В’юник, Ольга Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Вьюник, Ольга Владимировна | - |
dc.contributor.author | Viunyk, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-10T10:49:08Z | - |
dc.date.available | 2019-06-10T10:49:08Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7383 | - |
dc.description.abstract | У сучасній харчовій промисловості гостро стоїть питання удосконалення обладнання харчових виробництв з метою підвищення його продуктивності, зниження енергоємності та забезпечення високої якості продукції. Процес перемішування рідких компонентів широко розповсюджений в різних галузях виробництва і переробки продукції сільського господарства. Серед великої кількості видів апаратів для змішування вигідно вирізняються струминні змішувачі, а саме протитечійно-струминні апарати, процес змішування в яких досліджено недостатньо. Ця робота є складовою частиною циклу статей, присвячених дослідженням процесу змішування у протитечійно-струминному змішувачі. Для експериментального дослідження процесу змішування в протитечійно-струминному змішувачі було розроблено і виготовлено лабораторний пристрій, конструктивні особливості якого захищені патентом України на корисну модель. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція;Ч. 1 С. 247-248 | - |
dc.subject | тиск | uk |
dc.subject | форсунки | uk |
dc.subject | енерговитрати | uk |
dc.subject | змішування | uk |
dc.subject | мішалки | uk |
dc.subject | обладнання харчових виробництв | uk |
dc.subject | струминні змішувачі | uk |
dc.subject | якість продукції | uk |
dc.title | Експериментальне визначення впливу відстані між форсунками на продуктивність змішувача | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези Харків 05,2019-260-261.pdf | 171.11 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.