Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7366
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗаблоцьких, А. Г.-
dc.contributor.authorКовальов, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorКовалев, Александр Александрович-
dc.contributor.authorKovalov, Oleksandr-
dc.date.accessioned2019-06-10T08:03:47Z-
dc.date.available2019-06-10T08:03:47Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7366-
dc.description.abstractОзнайомлення з методологічними підходами до оцінки якості харчових продуктівuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 114-115-
dc.subjectхарчові продуктиuk
dc.subjectякость харчових продуктівuk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.titleМетодологічні підходи до оцінки якості харчових продуктівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
38.pdf182.61 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.