Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7358
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Олексієнко, Вадим Олександрович | - |
dc.contributor.author | Алексеенко, Вадим Александрович | - |
dc.contributor.author | Alekseenko, Vadym | - |
dc.contributor.author | Харитонова, А. І. | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-07T10:59:35Z | - |
dc.date.available | 2019-06-07T10:59:35Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7358 | - |
dc.description.abstract | Солод є основною сировиною пивоваріння, джерелом екстрактивних речовин і гідролітичних ферментів. Технологія виробництва солоду передбачає миття, замочування, пророщування очищеного і відсортованого зерна та сушіння солоду. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція;Ч. 1 С.227-228 | - |
dc.subject | солод | uk |
dc.subject | пивоваріння | uk |
dc.subject | ферменти | uk |
dc.subject | зерно ячменя | uk |
dc.subject | калібрування | uk |
dc.title | Вплив фракційного складу зерна ячменю на процес виробництва солоду | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези Харків 05,2019-240-241.pdf | 186.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.