Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7358
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОлексієнко, Вадим Олександрович-
dc.contributor.authorАлексеенко, Вадим Александрович-
dc.contributor.authorAlekseenko, Vadym-
dc.contributor.authorХаритонова, А. І.-
dc.date.accessioned2019-06-07T10:59:35Z-
dc.date.available2019-06-07T10:59:35Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7358-
dc.description.abstractСолод є основною сировиною пивоваріння, джерелом екстрактивних речовин і гідролітичних ферментів. Технологія виробництва солоду передбачає миття, замочування, пророщування очищеного і відсортованого зерна та сушіння солоду.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарків : ХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesРозвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція;Ч. 1 С.227-228-
dc.subjectсолодuk
dc.subjectпивоварінняuk
dc.subjectферментиuk
dc.subjectзерно ячменяuk
dc.subjectкалібруванняuk
dc.titleВплив фракційного складу зерна ячменю на процес виробництва солодуuk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези Харків 05,2019-240-241.pdf186.68 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.