Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7357
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Душина, М. А. | - |
dc.contributor.author | Циб, Віктор Григорович | - |
dc.contributor.author | Цыб, Виктор Григорьевич | - |
dc.contributor.author | Tsyb, Viktor | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-07T10:50:00Z | - |
dc.date.available | 2019-06-07T10:50:00Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7357 | - |
dc.description.abstract | Запропоновано конструкцію автоматичної системи глазурування який дозволяє підвищити якість виробництва шоколаду | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 102-103 | - |
dc.subject | виробницва шоколаду | uk |
dc.subject | глазурування | uk |
dc.subject | шоколад | uk |
dc.subject | кондитерські вироби | uk |
dc.subject | десерт | uk |
dc.title | Обгрунтування конструкції автоматичної системи глазурування для виробницва шоколаду | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.