Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7357
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДушина, М. А.-
dc.contributor.authorЦиб, Віктор Григорович-
dc.contributor.authorЦыб, Виктор Григорьевич-
dc.contributor.authorTsyb, Viktor-
dc.date.accessioned2019-06-07T10:50:00Z-
dc.date.available2019-06-07T10:50:00Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7357-
dc.description.abstractЗапропоновано конструкцію автоматичної системи глазурування який дозволяє підвищити якість виробництва шоколадуuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 102-103-
dc.subjectвиробницва шоколадуuk
dc.subjectглазуруванняuk
dc.subjectшоколадuk
dc.subjectкондитерські виробиuk
dc.subjectдесертuk
dc.titleОбгрунтування конструкції автоматичної системи глазурування для виробницва шоколадуuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
33.pdf204.84 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.