Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7346
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМіліч, В. М.-
dc.date.accessioned2019-06-07T06:59:33Z-
dc.date.available2019-06-07T06:59:33Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7346-
dc.description.abstractПредставлена коптильна установка, що дозволяє за рахунок правильно спроектованої системи розподілу димо-повітряної суміші всередині камери рівномірно і швидко коптити продукт, отримуючи гарні органолептичні показникиuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 80-81-
dc.subjectкоптильна установкаuk
dc.subjectдимо-повітряна сумішuk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.subjectкопченняuk
dc.subjectкоптильні-варильні камериuk
dc.subjectорганолептичні показникиuk
dc.titleВикористання коптильних камер у підприємствах харчової промисловостіuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
26.pdf202.06 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.