Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7309
Title: | Конструкція пристрою для імпульсного заморожування харчових продуктів |
Authors: | Зайцев, Р. Р. Чердаклієв, А. А. |
Keywords: | харчове виробництво;харчові продукти;заморожування;імпульсне заморожування;холодильні технології |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 29-30 |
Abstract: | Розглянуто передумови застосування імпульсного заморожування харчових продуктів та запропоновано конструктивну схему пристрою для імпульсного заморожування |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7309 |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.