Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7309
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зайцев, Р. Р. | - |
dc.contributor.author | Чердаклієв, А. А. | uk |
dc.date.accessioned | 2019-06-06T06:24:15Z | - |
dc.date.available | 2019-06-06T06:24:15Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7309 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто передумови застосування імпульсного заморожування харчових продуктів та запропоновано конструктивну схему пристрою для імпульсного заморожування | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 29-30 | - |
dc.subject | харчове виробництво | uk |
dc.subject | харчові продукти | uk |
dc.subject | заморожування | uk |
dc.subject | імпульсне заморожування | uk |
dc.subject | холодильні технології | uk |
dc.title | Конструкція пристрою для імпульсного заморожування харчових продуктів | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.