Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7204
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дашивець, Галина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Дашивец, Галина Ивановна | - |
dc.contributor.author | Dashyvets, Halyna | - |
dc.contributor.author | Дідур, Володимир Аксентійович | - |
dc.contributor.author | Дидур, Владимир Аксентиевич | - |
dc.contributor.author | Didur, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Бондар, Андрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Бондарь, Андрей Николаевич | - |
dc.contributor.author | Bondar, Andrii | - |
dc.date.accessioned | 2019-05-30T12:19:53Z | - |
dc.date.available | 2019-05-30T12:19:53Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7204 | - |
dc.description.abstract | Посібник включає методичні вказівки з виконання практичних робіт по дисципліни «Проектування сервісних підприємств». Тематикою занять передбачено вивчення послідовності проекту-вання підприємств технічного сервісу, методів розрахунку параметрів технологічної частини проекту, принципів компо-нування виробничого корпусу, розробки генерального плану, планування обладнання окремих виробничих підрозділів. Матеріал посібника призначений для підготовки здобувачів ступеня вищої освіти «магістр» зі спеціальності 208 «Агроінженерія». | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.subject | проектування сервісних підприємств | uk |
dc.subject | метод розрахунку параметрів | uk |
dc.subject | розробка генерального плану | uk |
dc.subject | агроінженерія | uk |
dc.title | Проектування сервісних підприємств: посібник-практикум | uk |
dc.type | Book chapter | uk |
Appears in Collections: | Навчальні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ПРАКТИКУМ.pdf | 664.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.