Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6915
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Melkumova, D. | - |
dc.date.accessioned | 2019-05-15T07:40:05Z | - |
dc.date.available | 2019-05-15T07:40:05Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6915 | - |
dc.description.abstract | Modern trends in restaurant business are largely intangible – this type of activity is rapidly developing and creates new unique features. Recently, the trend has begun to shift the services of organizing consumption of products and servicing consumers from catering halls to other places. One of the newest branches of restaurant industry is catering. | uk |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріли Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області за підсумками наукових досліджень 2018 року). Кафедра іноземних мов: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 28-29 | - |
dc.subject | catering | uk |
dc.subject | restaurant business | uk |
dc.subject | Ukraine | uk |
dc.subject | service | uk |
dc.title | The prospects of developing catering services in Ukraine | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ин.яз 98 -28-29.pdf | 209.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.