Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6915
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMelkumova, D.-
dc.date.accessioned2019-05-15T07:40:05Z-
dc.date.available2019-05-15T07:40:05Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6915-
dc.description.abstractModern trends in restaurant business are largely intangible – this type of activity is rapidly developing and creates new unique features. Recently, the trend has begun to shift the services of organizing consumption of products and servicing consumers from catering halls to other places. One of the newest branches of restaurant industry is catering.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріли Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області за підсумками наукових досліджень 2018 року). Кафедра іноземних мов: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 28-29-
dc.subjectcateringuk
dc.subjectrestaurant businessuk
dc.subjectUkraineuk
dc.subjectserviceuk
dc.titleThe prospects of developing catering services in Ukraineuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ин.яз 98 -28-29.pdf209.86 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.