Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6580
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Недорєзков, А. І. | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-15T06:42:49Z | - |
dc.date.available | 2019-04-15T06:42:49Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6580 | - |
dc.description.abstract | Технологічною основою рослинництва є система землеробства, тобто комплекс організаційно-економічних та агротехнічних заходів щодо раціонального використання землі, підвищення врожайності сільськогосподарських культур, збереження та підвищення родючості ґрунту. У рослинництві 40–50% становить побічна продукція — солома хлібів, стебла кукурудзи й сорго, жом, патока та інші, які через кормовиробництво використовуються у тваринництві. Тому впровадження нових агротехнічних заходів є доволі актуальною проблемою для України, адже у нашій країні є багато родючих земель,чорноземів, але присутнє застаріле устаткування та методи вирощування різних культур. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет економіки та бізнесу: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 70-71 | - |
dc.subject | землеробство | uk |
dc.subject | використання землі | uk |
dc.subject | солома хлібів | uk |
dc.subject | стебла кукурудзи | uk |
dc.subject | польові культури | uk |
dc.title | Напрями підвищення раціонального використання землі | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ЕтаБ 180-129-21-22.pdf | 176.41 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ЕтаБ 180-129-21-22.pdf | 0 B | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.