Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6536
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хлистун, К. | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-10T11:26:41Z | - |
dc.date.available | 2019-04-10T11:26:41Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6536 | - |
dc.description.abstract | Салатні рослини родини Айстрові (Asteraceae) представлені більш, ніж однією тисячею родів, які включають понад 20 тис видів. Найпоширенішими представниками салатних рослин є салат посівний, шпинат городній, топінамбур, вівсяний корінь, хризантема овочева, артишок, ендивій, вітлуф, кульбаба, скорцонера та інші. Всі різновидності салату посівного мають короткий вегетаційний період і дають товарну високовітамінну продукцію за 20-60 діб | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 75 | - |
dc.subject | салатні рослини | uk |
dc.subject | Lactuca sativa L. | uk |
dc.subject | розетка листків | uk |
dc.subject | салат зривний | uk |
dc.subject | салат спаржевий | uk |
dc.subject | салат-ромен | uk |
dc.title | Морфологічні та біологічні особливості салатних рослин, як основа адаптаційних якостей | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-75.pdf | 581.85 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.