Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6536
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХлистун, К.-
dc.date.accessioned2019-04-10T11:26:41Z-
dc.date.available2019-04-10T11:26:41Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6536-
dc.description.abstractСалатні рослини родини Айстрові (Asteraceae) представлені більш, ніж однією тисячею родів, які включають понад 20 тис видів. Найпоширенішими представниками салатних рослин є салат посівний, шпинат городній, топінамбур, вівсяний корінь, хризантема овочева, артишок, ендивій, вітлуф, кульбаба, скорцонера та інші. Всі різновидності салату посівного мають короткий вегетаційний період і дають товарну високовітамінну продукцію за 20-60 дібuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 75-
dc.subjectсалатні рослиниuk
dc.subjectLactuca sativa L.uk
dc.subjectрозетка листківuk
dc.subjectсалат зривнийuk
dc.subjectсалат спаржевийuk
dc.subjectсалат-роменuk
dc.titleМорфологічні та біологічні особливості салатних рослин, як основа адаптаційних якостейuk
dc.typeWorking Paperuk
Розташовується у зібраннях:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АТЕ -77стр-75.pdf581.85 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати базовий опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.