Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6536
Title: | Морфологічні та біологічні особливості салатних рослин, як основа адаптаційних якостей |
Authors: | Хлистун, К. |
Keywords: | салатні рослини;Lactuca sativa L.;розетка листків;салат зривний;салат спаржевий;салат-ромен |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 75 |
Abstract: | Салатні рослини родини Айстрові (Asteraceae) представлені більш, ніж однією тисячею родів, які включають понад 20 тис видів. Найпоширенішими представниками салатних рослин є салат посівний, шпинат городній, топінамбур, вівсяний корінь, хризантема овочева, артишок, ендивій, вітлуф, кульбаба, скорцонера та інші. Всі різновидності салату посівного мають короткий вегетаційний період і дають товарну високовітамінну продукцію за 20-60 діб |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6536 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-75.pdf | 581.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.