Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6439
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНестеренко, Д. Г.-
dc.contributor.authorГригоренко, Олена Віталіївна-
dc.contributor.authorГригоренко, Елена Витальевна-
dc.contributor.authorHryhorenko, Olena-
dc.date.accessioned2019-04-04T06:18:50Z-
dc.date.available2019-04-04T06:18:50Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6439-
dc.description.abstractПропонується розширення асортименту та підвищення біологічної та харчової цінності вишневого джему за рахунок додавання структуроутворюючого пюре з яблук, чорної смородини, порічок, аґрусу та оцінка впливу добавок на споживні властивості нових продуктів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 20-
dc.subjectджемuk
dc.subjectвишневе пюреuk
dc.subjectконсистенціяuk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectхарчові цінностіuk
dc.titleЗбагачення вишневих джемів пектиновмісним плодовим пюреuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АТЕ -77стр-20.pdf752.45 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.