Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6439
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нестеренко, Д. Г. | - |
dc.contributor.author | Григоренко, Олена Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Григоренко, Елена Витальевна | - |
dc.contributor.author | Hryhorenko, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-04T06:18:50Z | - |
dc.date.available | 2019-04-04T06:18:50Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6439 | - |
dc.description.abstract | Пропонується розширення асортименту та підвищення біологічної та харчової цінності вишневого джему за рахунок додавання структуроутворюючого пюре з яблук, чорної смородини, порічок, аґрусу та оцінка впливу добавок на споживні властивості нових продуктів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 20 | - |
dc.subject | джем | uk |
dc.subject | вишневе пюре | uk |
dc.subject | консистенція | uk |
dc.subject | сировина | uk |
dc.subject | харчові цінності | uk |
dc.title | Збагачення вишневих джемів пектиновмісним плодовим пюре | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-20.pdf | 752.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.