Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6436
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Романюк, М. | - |
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федорівна | - |
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федоровна | - |
dc.contributor.author | Zhukova, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-04T06:05:11Z | - |
dc.date.available | 2019-04-04T06:05:11Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6436 | - |
dc.description.abstract | Метою досліджень було встановити вплив післязбиральної теплової обробки антиоксидантами на інтенсивність дихання плодів томату впродовж зберігання. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 23 | - |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | теплова обробка | uk |
dc.subject | дихання плодів томата | uk |
dc.subject | томати | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.title | Динаміка інтенсивності дихання плодів томата при зберіганні за використання теплової обробки антиоксидантною композицією | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-23.pdf | 580.97 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.