Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6430
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКарпенко, А.-
dc.contributor.authorЖелязков, О.-
dc.contributor.authorБандура, Ірина Іванівна-
dc.contributor.authorБандура, Ирина Ивановна-
dc.contributor.authorBandura, Iryna-
dc.date.accessioned2019-04-03T12:40:37Z-
dc.date.available2019-04-03T12:40:37Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6430-
dc.description.abstractУ статті визначено втрати сировини на всіх етапах виготовлення грибного порошку з грибів печериці двоспорової та гливи звичайноїuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 18-
dc.subjectсоусиuk
dc.subjectгрибиuk
dc.subjectвисушуванняuk
dc.subjectвтрати сировини грибівuk
dc.subjectпечериціuk
dc.titleТехнологічні особливості використання грибів при виготовленні соусівuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АТЕ -77стр-18.pdf581.11 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.