Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6430
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпенко, А. | - |
dc.contributor.author | Желязков, О. | - |
dc.contributor.author | Бандура, Ірина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Бандура, Ирина Ивановна | - |
dc.contributor.author | Bandura, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-03T12:40:37Z | - |
dc.date.available | 2019-04-03T12:40:37Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6430 | - |
dc.description.abstract | У статті визначено втрати сировини на всіх етапах виготовлення грибного порошку з грибів печериці двоспорової та гливи звичайної | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 18 | - |
dc.subject | соуси | uk |
dc.subject | гриби | uk |
dc.subject | висушування | uk |
dc.subject | втрати сировини грибів | uk |
dc.subject | печериці | uk |
dc.title | Технологічні особливості використання грибів при виготовленні соусів | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-18.pdf | 581.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.