Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6428
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Івашина, Т. О. | - |
dc.contributor.author | Гапріндашвілі, Нона Арчилівна | - |
dc.contributor.author | Гаприндашвили, Нона Арчиловна | - |
dc.contributor.author | Gaprindashvili, Nona | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-03T12:25:18Z | - |
dc.date.available | 2019-04-03T12:25:18Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6428 | - |
dc.description.abstract | Проаналізувано сучасний стан виробництва смузі на основі попередніх розробок та досліджень вчених України. Визначити перспективність розвитку виробництва даного виду продукту.Для досягнення поставленої мети необхідно було проаналізувати технології створення функціональних продуктів харчування в Україні, зокрема смузі, та дослідити залежність органолептичних показників від складу сумішей | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С.16 | - |
dc.subject | смузі | uk |
dc.subject | показники рослинних компонентів | uk |
dc.subject | рослинна сировина | uk |
dc.subject | харчування | uk |
dc.subject | виготовлення смузі | uk |
dc.title | Інновації у виробництві смузі | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-16.pdf | 582.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.