Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6425
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гарабажій, К. А. | - |
dc.contributor.author | Григоренко, Олена Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Григоренко, Елена Витальевна | - |
dc.contributor.author | Hryhorenko, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-03T12:04:19Z | - |
dc.date.available | 2019-04-03T12:04:19Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6425 | - |
dc.description.abstract | Концентрований сік з яблук має високу харчову та біологічну цінність. Найбільш ефективним методом концентрування є вакуумне випарювання. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 15 | - |
dc.subject | яблучний сік | uk |
dc.subject | вакуумне випарювання | uk |
dc.subject | концентрований сік | uk |
dc.subject | вакуум-апарат | uk |
dc.subject | яблуко | uk |
dc.title | Аналіз технологій виробництва концентрованого яблучного соку | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-15.pdf | 677.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.