Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6422
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Важенкова, В. К. | - |
dc.contributor.author | Григоренко, Олена Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Григоренко, Елена Витальевна | - |
dc.contributor.author | Hryhorenko, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-03T11:56:32Z | - |
dc.date.available | 2019-04-03T11:56:32Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6422 | - |
dc.description.abstract | Пропонується вдосконалення технологій по виробництву комбінованих видів варених ковбас з підвищеним вмістом білкових речовин, створення збалансованих за харчовою цінністю продуктів з використанням рослинної сировини. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 14 | - |
dc.subject | збалансоване харчування | uk |
dc.subject | ковбаса | uk |
dc.subject | додавання горохової пасти | uk |
dc.subject | варені ковбаси | uk |
dc.subject | білкова рослинна сировина | uk |
dc.title | Застосування білкововмісних добавок з гороху у технології варених ковбас | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-14.pdf | 581.44 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.