Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6422
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВаженкова, В. К.-
dc.contributor.authorГригоренко, Олена Віталіївна-
dc.contributor.authorГригоренко, Елена Витальевна-
dc.contributor.authorHryhorenko, Olena-
dc.date.accessioned2019-04-03T11:56:32Z-
dc.date.available2019-04-03T11:56:32Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6422-
dc.description.abstractПропонується вдосконалення технологій по виробництву комбінованих видів варених ковбас з підвищеним вмістом білкових речовин, створення збалансованих за харчовою цінністю продуктів з використанням рослинної сировини.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 14-
dc.subjectзбалансоване харчуванняuk
dc.subjectковбасаuk
dc.subjectдодавання горохової пастиuk
dc.subjectварені ковбасиuk
dc.subjectбілкова рослинна сировинаuk
dc.titleЗастосування білкововмісних добавок з гороху у технології варених ковбасuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АТЕ -77стр-14.pdf581.44 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.