Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6420
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Булгаков, І. В. | - |
dc.contributor.author | Кулик, Аліна Степанівна | - |
dc.contributor.author | Кулик, Алина Степановна | - |
dc.contributor.author | Kulyk, Alina | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-03T11:43:40Z | - |
dc.date.available | 2019-04-03T11:43:40Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6420 | - |
dc.description.abstract | Запорізька область на Півдні омивається водами Азовського моря, основною промисловою рибою якого є Бичок Азовський. Вилов і переробка котрого так само провадиться підприємствами розташованими в цьому регіоні. Моніторинг ринку виявив обмежений асортимент продуктів переробки Азовського бичка: консерви, рибний фарш, рибні снеки. Тому існує гостра необхідність його розширення. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 13 | - |
dc.subject | Бичок Азовський | uk |
dc.subject | консерви | uk |
dc.subject | рибний фарш | uk |
dc.subject | рибні снеки | uk |
dc.subject | консерви | uk |
dc.subject | пресерви | uk |
dc.title | Розробка рецептури рибо-рослинних консервів | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-13.pdf | 581.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.