Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6386
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШевченко, Світлана Петрівна-
dc.contributor.authorШевченко, Светлана Петровна-
dc.contributor.authorShevchenko, Svitlana-
dc.date.accessioned2019-04-02T11:32:07Z-
dc.date.available2019-04-02T11:32:07Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6386-
dc.description.abstractЗатверджено методичною комісією факультету Агротехнологій та екологіїuk
dc.language.isoenuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.subjectстудентuk
dc.subjectтворчі завданняuk
dc.subjectграматичні вправиuk
dc.subjectтексти фахової спрямованостіuk
dc.subjectвправи з словотворенняuk
dc.titleДисципліна «Іноземна мова» (англійська): навчально-методичний посібник до практичних занять для студентів ОКР «Бакалавр», напрям підготовки «Харчові технології та інженерія»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Get ahead in food technology_Shevchenko.pdf533.93 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.