Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6348
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorZhukova, Valentyna-
dc.date.accessioned2019-03-27T13:25:56Z-
dc.date.available2019-03-27T13:25:56Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6348-
dc.description.abstractГоловною метою цієї роботи є обґрунтування оптимальних концентрацій екзогенних антиоксидантів для збереження якості плодів томатів.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesІмпортозамінні технології вирощування, зберігання і переробки продукції садівництва та рослинництва. Матеріали ІV міжнародної науково- практичної конференції (17-18 травня 2018 р., м. Умань);(С. 84-86)-
dc.subjectякість плодів томатівuk
dc.subjectконцентрація іонолуuk
dc.subjectзберігання томатівuk
dc.subjectконцентрація антиоксидантівuk
dc.titleОптимальні концентрації екзогенних антиоксидантів для зберігання томатівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
збірник 2018-84-86.pdf549.12 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.