Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6163
Назва: | Методика проведення енергетичної оцінки технологічних ліній заготівлі та зберігання рослинної сировини |
Автори: | Мілько, Дмитро Олександрович Милько, Дмитрий Александрович Milko, Dmytro |
Ключові слова: | зберігання кормів;заготівля кормів;енергетичні витрати;енергоємність сховищ кормів |
Дата публікації: | 2016 |
Серія/номер: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Технічне забезпечення виробництва органічної продукції та біопалив в АПК»в рамках XXVІІI Міжнародної агропромислової виставки "АГРО-2016" (08–11 червня 2016 р.);(С. 149-151) |
Короткий огляд (реферат): | Застосування запропонованої методики та коефіцієнта енергетичної ефективності дозволить здійснити комплексну оцінку технологічних процесів та технічних засобів для заготівлі та зберігання рослинної сировини, що в свою чергу забезпечить зниження витрат на виробництво кормів та підвищення їх якості. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6163 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
25-149-151.pdf | 247.11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.