Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6163
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМілько, Дмитро Олександрович-
dc.contributor.authorМилько, Дмитрий Александрович-
dc.contributor.authorMilko, Dmytro-
dc.date.accessioned2019-03-18T09:14:06Z-
dc.date.available2019-03-18T09:14:06Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6163-
dc.description.abstractЗастосування запропонованої методики та коефіцієнта енергетичної ефективності дозволить здійснити комплексну оцінку технологічних процесів та технічних засобів для заготівлі та зберігання рослинної сировини, що в свою чергу забезпечить зниження витрат на виробництво кормів та підвищення їх якості.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesТези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Технічне забезпечення виробництва органічної продукції та біопалив в АПК»в рамках XXVІІI Міжнародної агропромислової виставки "АГРО-2016" (08–11 червня 2016 р.);(С. 149-151)-
dc.subjectзберігання кормівuk
dc.subjectзаготівля кормівuk
dc.subjectенергетичні витратиuk
dc.subjectенергоємність сховищ кормівuk
dc.titleМетодика проведення енергетичної оцінки технологічних ліній заготівлі та зберігання рослинної сировиниuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25-149-151.pdf247.11 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.